Tänä syksynä on elämässäni ollut selkeästi japanilainen teema...

Kieltä on tullut opiskeltua jo muutama viikko...

Viikko sitten virkkasin Amigurumin kurssilla...

ja eilen illalla olin japanilainen keittiö-kursilla...

opettajana oli sama ihana Rika, joka opettaa myös japanin-kieltä...

Kurssilla oli tosi hauskaa ja valmistimme muutakin kuin Sushia...

Sushi tarkoittaa viinietikalla maustettua riisiä ja siitä voi tehdä kaikenlaisia ruokia...

Ensin söimme Miso keittoa, joka maistu hieman sienelle ja siinä oli Tofu-kuutioita...hmmm ei ihan suurinta herkkua...mutta meni...?

Sitten ruokalistalla oli California Rolls nimisiä Susheja...

Niissä oli merilevää, riisiä, seesaminsiemeniä ja ihan mitä muuta täytteeseen haluaa laittaa...esim. kalaa, rapuja,kasviksia...

Vasemmalla valmistamani rullat...

Oikealla on munakasrullaa, joka myös oli listalla ja se oli tosi hyväää...

Sitten teimme Temari Susheja, joissa oli kalaa ja riisiä...

Koristelimme ne ravuila ja mädillä...

Ryhmässämme oli viisi henkeä ja tässä muiden herkkuja...

Illan päätteeksi katoimme pöydän ja istuimme nauttimaan tuotoksistamme...

Jälkiruoaksi söimme Vihreällä teellä maustettua jäätelöä ja Azuki-papuja...

Emme millään jaksaneet syödä kaikkia Sushejamme ja saimme ottaa loput mukaan...

Kiva kurssi...Suosittelen kalaruokien ystäville...