Tänään on todella tuntunut, että kaikenlaiset hullut ovat liikkeellä. Lieneekö syksy tehnyt tehtävänsä tässä asiassa.

Aamulla odotin bussia pysäkillä ja oli jo aivan valoisaa. Edes katuvalot eivät enää palaneet. Kadun toisella puolella käveli mies, joka näytti jotenkin omalaatuiselta. Hän oli jotenkin "kirkas". Lähemmäksi tultuaan huomasin, että hänellä oli iso otsalamppu päässään ja siinä oli kirkas valo. Sitten hän meni autoon lamppuineen ja lähti ajamaan. Otsavalo paloi koko ajan. Ehkä hän tarvitsi lisävaloja ajaessaan.

Sitten menin odottamaani bussiin. Siellä istui mies, joka taisi mielessään johtaa orkesteria tai ainakin huitominen oli sen näköistä.

Iltapäivällä menin kauppaan. Siellä kassalla joku nainen huusi yhtäsoittoa, että miksi häntä kiusataan koko päivän ja tehdään hänelle koko ajan kiusaa.

Päivän tähän mennessä viimeinen "hullu" tuli vastaan minua ja koiraani, kun olimme kävelyllä. Hän oli mies, joka kulki tyytyväisenä ylioppilaslakki päässään ja shortsit jalassa. Ohitettuaan penkin, jossa istui kaksi miestä iltapäivä olusellaan, toinen miehistä häneltä kysyi, että onko Vappu mennyt vähän pitkäksi? Johon hän vastasi, että pitää olla ajoissa ja jatkoi tyytyväisesti hymyillen taas matkaansa. Hattu oli kyllä sen näköinen, että se oli ollut kovassa käytössä.

Tällaisen päivän jälkeen tuntee itsensä ihan normaaliksi....?